На Оболоні сталася стрілянина через вирубку лісу

Люди прокинулися рано вранці через те, що навколо валили дерева.

У селищі Дніпровська водна станція столичного Оболонського району сталася сутичка між місцевими жителями та особами, які вирубували ліс поблизу житлових будинків.

Про це повідомляє Громадське ТБ.

"Ми прокинулися пів на 4 ранку, тут вже валили дерева – просто на будинок і дорогу. Під'їзди були заблоковані, щоб ми не могли вийти", – розповів журналістам очевидець Сергій.

Місцеві жителі заявляють, що вирубку лісу почали представники організації "Відродження Водогону", які планують забудову ділянки. Один з її представників відкрив вогонь гумовими кулями по людях. Житель селища сів за кермо вантажівки, намагаючись завадити вирубці лісу, та збив кілька автівок, на яких приїхали забудовники.

На місці інциденту також була присутня поліція, яка зупинила вантажівку, відкривши по ній вогонь. Поранених немає.

Наразі затримані місцевий житель, що керував вантажівкою, та представник "Відродження Водогону". Особи, які вирубували ліс, втекли з місця події.

Раніше повідомлялося, що на Кіровоградщині люди повстали проти вирубування лісу на межі Холодного Яру, за кількасот метрів від місця останнього бою отамана Миколи Скляра, більш відомого як "Чорний ворон".

Повʼязані теми:

Наступна публікація