На Дніпрі з'явилася водна поліція, яка каратиме за пияцтво і браконьєрство

На Дніпрі з'явилася водна поліція, яка каратиме за пияцтво і браконьєрство

Також порушників штрафуватимуть за перевищення швидкості на воді.

Водна поліція з новим обладнанням заступила на службу в річці Дніпро. Підрозділ захищатиме Київ не лише з води, а й з повітря, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Квадрокоптери річкової поліції моніторитимуть ситуацію на Дніпрі та будуть насилати всю інформацію на берег. У разі потреби на порятунок у біді чи затримання порушника вирушать патрульні, допомагати котрим можне навіть спецпідрозділ КОРД.

На річці Дніпро працюватиме водна поліція

На річці Дніпро працюватиме водна поліція

Дніпро в районі столиці пильнуватимуть п'ять десятків копів. Їх завданням буде нагляд за дотриманням швидкісного режиму та маневрування учасниками руху на воді, перевірка на тверезість керманичів, боротьба з браконьєрами тощо. Мрією річкових патрульних є отримати техніку, котра дозволить наздоганяти водні мотоцикли – навіть нові катери на це нездатні.

Тренування нових копів були дуже видовищними, але посадовці відкидають навіть думку про те, що це було шоу – кажуть, загони спеціального призначення постійно відточують свою майстерність, тож тренування роблять не для красивої картинки. Керівництво правоохоронних органів обіцяє, що невдовзі подібні підрозділи з'являться по всій Україні.

Кореспондент ТСН Ганна Бока

Повʼязані теми:

Наступна публікація