Мера Києва Кличка викликали на допит у ДБР

Мера Києва Кличка викликали на допит у ДБР

Фото: УНІАН

Слідчих цікавитимуть земельні питання в столиці.

Міського голову Києва Віталія Кличка на п’ятницю викликали на допит у Державне бюро розслідувань. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У ДБР очільника столиці допитуватимуть у межах кримінального провадження щодо законності використання комунальних земель міста Києва. Про що саме будуть запитувати – в слідчому бюро не повідомили. "Було викликано на допит у встановленому законом порядку", - розповіла речниця ДБР Анжеліка Іванова. "Те, що Кличка викликали на допит, це є перша ластівка. Я впевнений, що має бути дана оцінка законності таких рішень, як лізинг метро-вагонів, міст через Дніпро, Шулявський шляхопровід, ще багато-багато справ, по яких правоохоронні органи мають запитати у Кличка, яка була його роль у всіх корупційних злочинах, які там були вчинені", - прокоментував ситуацію депутат Київради Ілля Сагайдак.

Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України відкрило провадження щодо ймовірних порушень та зловживань під час будівництва пішохідного мосту, який відкрили до Дня Києва. Справа стосується “ймовірного вчинення службовими особами КП “Інженерний центр” виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб, тобто за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України”.

Очільника Києва Віталія Кличка викликають на допит у ДБР

Очільника Києва Віталія Кличка викликають на допит у ДБР

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація