У Києві в 2013 році побудують сотню спортмайданчиків

У Києві в 2013 році побудують сотню спортмайданчиків

Киян порадують новими спортмайданчиками

Попов обіцяє, що нові спортмайданчики з'являться у всіх районах столиці.

Столична влада в нинішньому році продовжить будівництво в київських дворах дитячих спортивних майданчиків. Зокрема, місто планує спорудити близько сотні нових спортивних майданчиків у всіх районах столиці, повідомив глава Київміськдержадміністрації Олександр Попов.

"У нинішньому році ми робимо акцент на спорудженні спортивних майданчиків у всіх районах Києва. Переконаний, що надаючи молоді додаткові можливості для занять спортом ми в результаті серйозно боремось з такими негативними явищами, як молодіжний алкоголізм, наркоманія", - сказав Олександр Попов.

Керівник міста зазначив, що в 2012 році міська влада спільно з різними політичними силами, громадськими організаціями та представниками бізнесу серйозно поліпшила "спортивно-розважальну інфраструктуру" київських дворів. "У минулому році місто дуже серйозно попрацювало разом з соціально відповідальним бізнесом, політичними партіями, громадськими організаціями. У багатьох столичних дворах з'явилися нові дитячі та спортивні майданчики. І ми не збираємося зупинятися на досягнутому", - сказав Олександр Попов.

Голова КМДА також закликав киян звертатися в Контактний центр з пропозиціями ремонту або споруди дитячих і спортивних майданчиків в дворах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація