У Києві спіймали серійного ґвалтівника

У Києві спіймали серійного ґвалтівника

У Києві спіймали серійного ґвалтівника

Одна з жертв ґвалтівника змогла втекти. / Фото: Національна поліція України

Жертвами зловмисника стали троє жінок.

У Києві поліція затримала 35-річного раніше судимого чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні трьох жінок.

Прес-служба Національної поліції України повідомляє, що до чергової частини Дарницького управління поліції звернулася 35-річна жінка, яка повідомила про зґвалтування.

Вона розповіла, що напередодні новорічних свят познайомилася із чоловіком. Згодом він запросив її з подругою додому. Чоловік був напідпитку, тож почав чіплятися до жінок, але вони йому відмовили.

Розлютившись, "кавалер" почав їх бити ногами, викручував руки і душив. Після цього зґвалтував їх, і, задовольнивши свої статеві пристрасті, пішов відпочивати. Одна із потерпілих втратила свідомість, а її подруга втекла та викликала правоохоронців і лікарів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції та медики. Потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Через деякий час правоохоронці затримали зловмисника. Уже доведено його причетність до ще одного зґвалтування, тож його жертвами стали троє жінок.

Після проведення слідчих дій ґвалтівникові оголошено про підозру. Йому обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до десяти років в'язниці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація