Під Києвом дві людини загинули у безглуздій аварії

Під Києвом дві людини загинули у безглуздій аварії

Фото: dtp.kiev.ua

Чоловіки померли миттєво.

У районі населеного пункту Чабани під Києвом на Одеській трасі сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинули двоє чоловіків.

Як повідомляє DTP.kiev.ua, за попередньою інформацією, водій (чоловік 1979 року народження) автомобіля Renault Clio, виїжджаючи на перехрестя дороги з Чабанами, не зумів зорієнтуватися на дорозі і врізався в бетонний відбійник.

При цьому чоловіки не були пристебнуті, що призвело до отримання травм не сумісних із життям. Медики констатували смерть.

"На місці ДТП гальмівного шляху не виявлено. Можливо, водій не врахував дорожню обстановку, не побачив розв'язку і врізався у відбійник", - повідомляє ресурс.

На своїй сторінці в Facebook Влад Антонов зазначив, що водія свідки витягли без ознак життя. "Пасажир ще пару хвилин дихав. Реанімація на місці без результату - важкі травми грудної клітини, голови і ніг. Ременями обидва не скористалися, при тому що салон майже цілий, місце для виживання залишилося, обидві двері відчинилися без проблем... Запаху алкоголю не було", - написав Антонов.

У суботу, 21 травня, в Києві на Дружби Народів біля розв'язки зі станції метро Либідська п'яний водій на високій швидкості влетів у попутний автомобіль Subaru. Від зіткнення автомобілів Subaru був буквально знищено, а молодий водій машини загинув на місці від отриманих травм.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація