Кличко закликав студентів прийти на вибори

Кличко закликав студентів прийти на вибори

Кличко звернувся до студентів / Фото: klichko.org

Політик хоче, щоб після отримання освіти кожен міг реалізувати себе саме в Україні.

Економічний і соціальний підйом, який розпочнеться в Україні після обрання нової влади, стимулюватиме потребу держави в молодих спеціалістах з якісною освітою.

Про це на зустрічі зі студентами Європейського університету в Києві заявив Володимир Кличко.

"Кожен, хто отримує освіту, повинен отримати можливість знайти застосування своїм знанням та реалізувати себе саме в Україні, а не мріяти виїхати в Європу чи в Америку. Україна стане країною можливостей: після кожної кризи починається підйом, і Україні знадобляться ваші знання. Наша країна може і повинна стати взірцем для наслідування для інших країн пострадянського простору", – наголосив Володимир Кличко, звертаючись до студентів.

Володимир Кличко також закликав студентів проявити свою моральну та громадянську позицію під час виборів 25 травня та віддавати свої голоси лише за тих політиків, яким вони довіряють.

"В жодному разі не можна продавати свою моральність. Не виключаю, що і цього разу нечесні політики пропонуватимуть купити ваш голос або пропонуватимуть гроші, щоб ви не брали участь у виборах. Ми не можемо цього допустити, це буде неповагою до тих, хто загинув на Майдані, і до тих, хто досі гине за незалежність та цілісність нашої країни", – зазначив Володимир Кличко під час спілкування зі студентами.

Наступна публікація