Кличко назвав дату завершення навчання у школах Києва

Кличко назвав дату завершення навчання у школах Києва

Фото: УНІАН

Учні пройшли всю навчальну програму і додаткових занять влітку не буде.

Навчання у школах Києва завершиться 28 травня 2021 року. Заняття влітку подовжувати не будуть.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу 21 травня.

"Департамент освіти КМДА рекомендував завершити навчання в школах 28 травня. І продовжувати його влітку ми не будемо, бо всі учні столичних шкіл навіть під час карантину навчалися дистанційно", – сказав міський голова.

Кличко пояснив, що навчання не подовживатимуть влітку, бо учні пройшли програму дистанційно, а тому не потребують додаткових занять влітку.

Читайте також: Як вступити до школи: інструкція для батьків і відповіді на найпопулярніші запитання 

Також мер Києва також повідомив, що розроблено рекомендації щодо проведення останніх дзвоників та випускних у 2021 році. Так, за його словами, вони відбудуться, але з дотриманням протиепідемічних заходів через коронавірус.

"Це і дистанція, і маски, і проведення заходів не в приміщеннях. Також на них обмежать доступ батьків", – наголосив Кличко.

Як повідомлялося, ТСН.ua зібрав актуальну інформацію про умови приймання до першого класу та склав рейтинг шкіл Києва у різних районах за підсумками результатів ЗНО випускників навчальних закладів торік. 

Нагадаємо, в Україні створять університет, де готуватимуть фахівців у галузі новітніх технологій. Майбутній навчальний заклад матиме шість основних напрямків, навчання стартує вже за два роки, а найкращим студентам після завершення навчання обіцяють роботу. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація