Із дитсадочку в Києві вкрали півторамісячне немовля

Дитину шукає столична поліція та просить допомоги.

У столиці зникло немовля. Півторамісячну дівчинку тато привіз у 606-й дитсадок на Оболоні, коли прийшов забирати старшу дитину, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Візочок із меншенькою він залишив під сходами і піднявся нагору. А коли зійшов униз – дитини вже не було. «Буквально одну хвилину – його немає», - каже мама зниклого маляти.

На столичній Оболоні із залишеного візочка викрали двомісячне маля

На столичній Оболоні із залишеного візочка викрали двомісячне маля

На місці події вже працюють слідчі та кінологи з собаками. Наразі одна з опитаних жінок пригадала, що бачила чоловіка середньої статури віком приблизно 30 років, без бороди, зростом приблизно 1,72-1,8 метри. Він швидко виніс маленьку дитину з садочка. Підозрюваний одягнений у довгу темну балонову куртку, можливо, зі вставками в районі кишень, та чорну в’язану шапку, Правоохоронці вже оголосили пошуки дитини по Києву та просять усіх, хто може побачити це немовля або його крадія, повідомляти в поліцію за нмоером 102.

Дитина може перебувати у фіолетовій переносній корзині та в білому конверті, вдягнена в блакитні повзунки, на голові рожевий капелюх, на ногах шкарпетки теж рожевого кольору, на тілі жовта кофтина.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Наступна публікація