ЖК Поділ Плаза від Статус Груп Новини компаній

ЖК Поділ Плаза від Статус Груп

ЖК Поділ Плаза від Статус Груп

Поділ Плаза Резиденс вабить не тільки сучасною концепцією житла і зовнішнім виглядом, але і розвиненою інфраструктурою.

ЖК Поділ Плаза & Резиденс - сучасний проект бізнес-класу від відомої девелоперської компанії STATUS GROUP, яка активно розвивається в Києві з 2005 року.

ЖК Поділ Плаза Резиденс

Зведення житлового комплексу Поділ Резиденс здійснюється в історичній частині Подолу, по вулиці Глибочицька, 73-77. У кроковій доступності від комплексу знаходиться метро "Контрактова площа", також поблизу ЖК Поділ Плаза є шляхові сполучення з основними міськими автомагістралями. Це ідеальний варіант для тих, хто бажає купити квартиру в новобудові в місті Київ. Вибираючи Поділ Плаза на Подолі, Ви отримуєте гідний варіант комфортного житла в центрі Києва для всієї сім'ї.

Територія комплексу передбачає сучасний дизайн ландшафту, відповідний основній концепції новобудови неокласичного стилю.

Проект Поділ Резиденс Плаза розроблений в форматі "закритого двору" з одним входом і зручним холом для гостей, де завжди можна звернутися на рецепцію з питаннями, що виникли. Поблизу Поділ Плаза ЖК планується створення затишного квіткового парку, в якому можна буде гуляти з дітьми та відпочивати в спеціальних relax-зонах.

ЖК Поділ Плаза & Резиденс - елітний ЖК на Подолі

Дизайнери й архітектори приклали максимум зусиль, щоб кожна квартира в Поділ Плаза була просторою і комфортною для проживання, тому площа однокімнатної квартири становить 36,5 м2. При цьому планування передбачає передпокій, об'ємну кімнату-студію і санвузол.

Якщо вам не підходить студія, купити квартиру на Глибочицькій в ЖК Поділ Плаза Резиденс можна з роздільною житловою площею та кухнею. Також при виборі зверніть увагу на чудові однокімнатні квартири в новобудові Поділ Плаза на Подолі із заскленими лоджіями і балконами. Для покупців з дітьми найкраще підійдуть дво- або трикімнатні квартири.

ЖК Поділ Плаза від Статус Груп

ЖК Поділ Плаза & Резиденс має сучасне планування, розроблене кращими архітекторами країни, тому дизайн кожної квартири відрізняється індивідуальною концепцією. Підбираючи для себе варіант ідеального житла в ЖК Поділ Плаза Резиденс в місті Київ, ви зможете купити квартиру на Подолі з двома санвузлами або декількома спальнями.

В ході будівництва на території комплексу будуть облаштовані ігрові та спортивні майданчики для дітей. А для самих маленьких мешканців буде відкрито сучасний дитячий сад.

Після завершення проекту в житловому комплексі на Глибочицькій почнуть працювати супермаркети, брендові магазини, кафе, бутикові галереї класу "Люкс", спорткомплекс з басейном і фітнес-клубом. Для розміщення автомобілів передбачено сучасний багаторівневий паркінг з охороною.

ЖК Поділ Плаза від Статус Груп

Безпечний ЖК в центрі Києва

Комфортне проживання забезпечується не тільки затишними квартирами і розвиненою інфраструктурою - ЖК Поділ Плаза, це маленька фортеця, яка знаходиться під охороною 24/7. Ваші діти зможуть спокійно відпочивати на території житлового комплексу в центрі Києва, граючи на дитячих майданчиках, а ви в цей час зможете бути повністю спокійні за їх безпеку.

Наступна публікація