Міське Свято Їжі і якісної води Новини компаній

Дата публікації
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Міське Свято Їжі і якісної води

У Києві відбувся грандіозний гастрономічний open-air фестиваль столиці - Міське Свято Їжі

Кращі кулінари розважали відвідувачів в кожному куточку арт-заводу "Платформа".

У Києві відбувся грандіозний гастрономічний open-air фестиваль столиці - Міське Свято Їжі. Тут відвідувачам пропонували скуштувати все багатство смаків ресторанної та вуличної їжі, приготовленої на якісній воді водного партнера фестивалю "Небесна Криниця".

Кращий шеф-кухар Японії, Фудзівара Йошихіро (Yoshi Fujiwara) на головній сцені обробив 80-тикілорамового тунця і розкрив секрети приготування японського супу на основі води "Небесна Криниця". Адже передати вишуканий і тонкий смак страви може тільки якісна вода.

А в затишному куточку Цимес Маркет, вправний кулінар Вікторія Фальковська/Мамавкубе радувала гостей натуральними корисними солодощами та ячмінною кавою. "Здорова їжа може бути смачною, а основу всього пиття повинна становити якісна вода" - стверджує Вікторія, прихильник здорової та правильної їжі.

"Я завжди пила багато води. І для мене це найсмачніший напій, який взагалі існує. Особливо, якщо це чиста та якісна вода, яку, на жаль, дуже складно знайти", - ділиться секретами здоров'я та кулінарії Фальковська.

Кращі кулінари розважали відвідувачів в кожному куточку арт-заводу "Платформа". Тут кожен міг вибрати собі поживу і напій до душі. А водний партнер свята "Небесна Криниця" допомагав гостям втамувати спрагу та відчути повноту смаку кожної страви.

Дата публікації
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Наступна публікація