До постраждалого у ДТП з сином Шуфрича приїхали родичі

До постраждалого у ДТП з сином Шуфрича приїхали родичі

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Стан потерпілого залишається тяжким.

До постраждалого у аварії з сином нардепа Нестора Шуфрича приїхали батько та брат з Херсона, передає з лікарні кореспондент ТСН.

Стан потерпілого, як кажуть лікарі, залишається вкрай важким, чоловіка не можна транспортувати. Рідних допустять до реанімаційного відділення, де зараз перебуває постраждалий.

31-річний Олексій Мельниченко вже переніс одну операцію, а на завтра медики готують його до другого оперативного втручання – нейрохірургічного. Чоловіка відімкнули від апарату штучного дихання, він вже може дихати самостійно.

Київська прокуратура готує документи про підозру для Шуфрича-молодшого

Київська прокуратура готує документи про підозру для Шуфрича-молодшого

Нагадаємо, 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП була скоєна на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Для допомоги постраждалому нардеп забезпечив приїзд ізраїльських медиків. У Нестора-молодшого відібрали закордонний паспорт, йому загрожує від 3 до 8 років ув'язнення, прокуратура готує синові нардепа підозру.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація