Зникла в Києві 16-річна студентка знайшлася після сюжету ТСН

Зникла в Києві 16-річна студентка знайшлася після сюжету ТСН

Фото: ТСН

Дівчину викрадачі висадили біля гідропарку та втекли.

Зникнення 16-річної Вікторії в Києві було викраденням. Це розповіла сама дівчина після того, як її відпустили чоловіки, котрі тримали її силою протягом трьох днів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Студентка зникла вдень у понеділок, а в середу у вечірньому випуску новин про це розповіли на всю країну. Вже через годину дівчина зателефонувала рідним – її відпустили викрадачі. "Ну, вони в телевізорі, видно, побачили. Мені здається, завдяки цьому трішки зарухалися. Неповнолітня, розшуки йдуть", - припускають у родині.

На зупинці громадського транспорту в Києві невідомі чоловіки викрали 16-річну дівчинку

На зупинці громадського транспорту в Києві невідомі чоловіки викрали 16-річну дівчинку

Спершу Вікторія взагалі мало що могла сказати, а більше плакала. "Я з десятого разу зрозуміла, що метро "Гідропарк", - каже мама. Дівчинка сказала матері, що туди її привезли чоловіки, які її схопили три дні тому. "Чесно, я мало що пам’ятаю, що вони говорили. Якийсь клуб, там музика грала, диму багато було", - розповіла сама постраждала. Її мама дізналася від доньки, що та чекала на автобусній зупинці транспорту, коли поряд зупинилася машина, з неї вистрибнули чоловіки, накинули дівчині щось на голову і запхали в авто. "Якусь серветку, каже, підсунули – і відключилася", - розповіла мама.

Попереду у дівчинки медичні огляди і спілкування з поліцією. Мама, яка на всю країну заявила, що відмовиться від претензій, якщо їй повернуть дитину живою, збирається дотримати слова і не писати жодних заяв. Сама дівчина на запитання, чи хоче вона покарати своїх кривдників, відповіла: "Хочу забути". Але якщо медики доведуть факт насилля над неповнолітньою, наміри мами і дівчини не матимуть значення – це надто серйозний злочин. Якщо ж ні, справу про зникнення закриють. Сама ж Віка планує повернутися у коледж і позакривати усі свої пропуски, аби спокійно поїхати на канікули додому на Житомирщину.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація