Знайшов посеред сміття. У Києві пес приніс своїй господарці шматок хліба з коштовною каблучкою всередині

Знайшов посеред сміття. У Києві пес приніс своїй господарці шматок хліба з коштовною каблучкою всередині

Жінка віддасть її тому, хто має всі документи.

У Києві пес в парку під час прогулянки з власницею приніс їй золотий перстень, схований в окрайці хліба. Про незвичайну знахідку киянка написала в соцмережі, але власник каблучки поки що не з’явився. Як вчинила із перснем жінка і чи справді в хлібові були сховані діаманти, про це дивіться у сюжеті ТСН.19:30.

Власниця песика розповідає, що домашній вихованець на кличку Арчі приніс знахідку, поклав біля неї і почав гавкати. Жанна зазначає, що поруч були сміттєбаки, можливо саме там він підібрав шматок хліба з дорогоцінною начинкою.

"Можливо, хтось готував у мультиварці і випала каблучка. Власники не помітили. Або, імовірно, заховала дитина в хліб", - припускає жінка.

Шукати власника вуличних скарбів вона вирішила через соцмережі. Одразу написала, щоб забрати каблучку треба показати всі необхідні документи. Поки що не відгукнувся ніхто, втім дівчина, каже, що пошуки власника персня тривають.

Песик під час прогулянки приніс власниці золотий перстень, схований в окрайці хліба

Песик під час прогулянки приніс власниці золотий перстень, схований в окрайці хліба

Дівчина, тим часом, віднесла каблучку в ломбард, щоб дізнатися, чи цінна вона. Ювелір оцінив знахідку, і зауважив, вона не з дешевих. Виявилося, що це золота обручка з діамантами і сапфірами. До того ж майже не зношена.

"Тут ми маємо десять діамантів діаметром один міліметр. І сапфіри наявні. Я думаю, що вартість такої каблучки може досягати 12-15 тисяч гривень", - каже ювелір Юрій Манько.  

Втім, зазирнувши вдруге під мікроскоп, ювелір засумнівався у тому, що діаманти справжні. Тому каблучку передали на спеціальну перевірку. Ювелірка Ксенія, дослідивши все уважно, дійшла висновку, що діаманти підроблені, сапфіри теж виявилися не справжніми. Тому ціна, справді золотої, каблучки одразу падає майже втричі.

"Вартість виробу, думаю, десь п’ять-шість тисяч. Але це теж непогано, як для схованого у хлібі біля смітника", - каже спеціалістка.

Олена Гущик

Повʼязані теми:

Наступна публікація