Жив у хостелі, працював офіціантом і писав про вбивства: що відомо із соцмереж про "київського терориста"

Карімов нібито вживав наркотики.

"Київський терорист" уродженець Узбекистану Сухроб Карімов, який захопив відділення "Універсал банку" в центрі столиці, останнім часом працював в одному з ресторанів Києва офіціантом. У соцмережах зловмисник публікував пости, в яких містився контент насильницького характеру.

Відповідну інформацію про "терориста" повідомив блогер Олександр Довгий, а публікації Карімов зробив на своїх сторінках у соцмережах.

Заначається, що Сухроб Карімов останнім часом нібито проживав в хостелі на вулиці Антоновича в Голосіївському районі столиці. За непідтвердженою інформацією, він втратив місце в хостелі через те, що нібито вживав наркотики (амфетамін і марихуану).

Також відомо, що у нього є дружина і дитина.

У соцмережах "терорист" активно виступав проти всіх політиків, зокрема, Володимира Путіна і Рамзана Кадирова. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві до відділення "Універсал Банк" зайшов невідомий чоловік, і заявив, що у нього в рюкзаку бомба. Він попросив викликати поліцію. 

У нього в заручниках керівниця відділення банку, всі інші співробітники змогли покинути будівлю. Близько 15:00 силовики штурмували відділення банку в центрі Києва та затримали "терориста".

Повʼязані теми:

Наступна публікація