Жителі Печерська скаржаться на комунальників після падіння дерева на жінку

Жителі Печерська скаржаться на комунальників після падіння дерева на жінку

Люди кажуть, що в міській владі проігнорували їхнє звернення.

У Києві на Печерську дерево впало на 49-річну жінку, коли та прямувала на роботу в книгарню. До роботи вона не дійшла сотню метрів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Перші хвилини після падіння: до ясеня з одного боку підбігають рятувальники зі спеціальним знаряддям та ношами, з іншого – медики. Під стовбуром лежить жінка, яка намагалася відскочити, бо вочевидь почула тріскотіння, але не встигла. Колеги потерпілої не можуть отямитися од шоку: "Я теж ходила. Треба було мені йти, але я повернула – в інший бік ішла".

У середмісті Києва на жінку впало величезне дерево

У середмісті Києва на жінку впало величезне дерево

Після того, як жінку визволяють, її терміново шпиталізують до лікарні. Вона при тямі. Пізніше лікарі кажуть: потерпіла зазнала травми хребта, і буде необхідна операція. Місцеві нарікають на владу. "Це недбалість і це некваліфіковане ставлення до своєї роботи", - кажуть люди. Вони стверджують, що неодноразово дзвонили на гарячу лінію КМДА та просили обстежити саме цей ясен і спиляти його. А нещодавно під стовбуром з'явилась канава – її викопали щоби лагодити комунікації, але пошкодили коріння. Місцеві зателефонували до чиновників знову: "Спитала рішення по своїй заявці. Вони сказали, що дерево зелене і вони подали заявку на обстеження в "Київзеленбуд". Я подзвонила в "Київзеленбуд" – заявки не було".

Тепер, коли ясен впав, комунальники перекрили вулицю, щоби розпиляти стовбур. Між собою майстри жеку міркують: усе – через вік деревини. "Рік за це дерево говорилося", - нарікає місцевий двірник. Лікарі заспокоюють, що життю потерпілої жінки загрози немає. У поліції кажуть, що писати заяву на недбалість комунальних служб потерпіла відмовилася.

Як повідомлялося, в середмісті Києва на жінку упало дерево. Рух дорогою на Печерську було перекрито повністю. Відео цього інциденту було оприлюднено ТСН.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація