Жахлива пожежа у новобудові в Києві: 33-річного стиліста готують до операції

Жахлива пожежа у новобудові в Києві: 33-річного стиліста готують до операції

Фото: ТСН.ua

Чоловік потребує донорської крові.

33-річний стиліст Ігор Гудков, який обгорів у власній квартирі, що на Софіївській Борщагівці, станом на 25 вересня перебуває у реанімації столичної лікарні. У чоловіка значні ураження шкіри полум’ям. Зараз за його життя борються лікарі.

Про це йдеться у випуску ТСН.Ранок.

Наразі на вулиці Боголюбова, 5, де 23 вересня сталася пожежа, усередині будинку — суцільне згарище. Вигоріли 3 квартири, ще 5 постраждали, передає кореспондент ТСН з місця події.

Розглядують кілька версій трагедії. Серед них — укорочення електродротів. Утім, найбільш імовірна інша. Її озвучують очевидці й рятувальники з посиланням на власника квартири, яка першою загорілася.

"Чоловік спочатку самотужки намагався загасити вогонь, потім бігав і стукав у двері сусідам, аби розбудити і попередити про небезпеку. А вже як вибрався надвір, сказав, що в нього загорівся екокамін. Побачити хоча б залишки цього каміна не вдалося навіть пожежникам, бо вогонь усе знищив. Зараз офіційне розслідування щодо причини займання здійснює поліція. Кілька квартир сильно вигоріли, люди просто не можуть всередині залишатися. Щоб було де переночувати, місцева влада пообіцяла їм тимчасове житло", — розповідає кореспондент ТСН Петро Кузик. 

Власник квартири, де зайнялося, 33-річний стиліст Ігор Гудков зараз перебуває у реанімації другої столичної лікарні і має гостру потребу в донорській крові. У медичній довідці вказано, що в нього уражено 65% шкіри, він у досить важкому стані. Медики жодних гарантій не дають.

Сьогодні, 25 вересня, в лікарні готуються йому робити першу пересадку шкіри. Друзі Ігоря через соцмережі просять здавати кров, для підтримки в організмі рівня білка та альбуміну. Тому підійде будь-яка група крові.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що серед евакуйованих через пожежу на Софіївській Борщагівці — представник від України на "Євробаченні-2018" співак Меловін. 

Трагедія могла бути меншою: як гасили пожежу на Софіївській Борщагівці

Трагедія могла бути меншою: як гасили пожежу на Софіївській Борщагівці

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація