Зґвалтував та пограбував неповнолітню в Києві: поліція розшукує зловмисника

Зґвалтував та пограбував неповнолітню в Києві: поліція розшукує зловмисника

Чоловік вже двічі притягався до кримінальної відповідальності.

У Подільському районі Києва на вулиці Івана Виговського вчора, 28 вересня, чоловік підійшов до знайомої дівчини, привітався та потягнув її до лісу. Там він зґвалтував дівчину, а потім відібрав у неї 500 гривень і планшет.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

"На лінію 102 надійшло повідомлення від дівчини 2003 року народження про те, що на Івана Виговського (М.Гречка) до неї підійшов наглядно знайомий чоловік, привітався та потягнув у ліс. Там він зґвалтував дівчину, а потім відібрав у неї 500 гривень і планшет", - йдеться у повідомленні.

З місця події зловмисник втік.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився Гайдуков Володимир Павлович, 1969 року народження. Чоловік двічі притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї.

"У випадку, якщо ви знаєте поточне місцеперебування підозрюваного, будь ласка, терміново зателефонуйте 102, зверніться до Подільського УП або напишіть нам у приватні повідомлення. Анонімність гарантовано", - зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, 28 вересня суд обрав запобіжний захід 46-річному колишньому керівнику молодіжного табору, причетному до розбещування та зґвалтування малолітніх дівчат. Львів'янин протягом останніх 15 років вчинив щонайменше 11 сексуальних злочинів щодо дітей віком від 11 до 14 років. 

Зґвалтування гардеробниці: у Київській області затримали сексуального маніяка

Зґвалтування гардеробниці: у Київській області затримали сексуального маніяка

Повʼязані теми:

Наступна публікація