Згоріла повністю: з'явилися світлини спаленої Tesla Богдана та подробиці з місця подій

За словами охоронця парковки, машиною користувалися сам Богдан і його дружина.

На вулиці Юності у Дніпровському районі Києва вночі 11 серпня невідомі підпалили автомобіль Tesla колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана. Про те, що це його машина, він підтвердив сам, відреагувавши на подію у своєму Facebook.

Як повідомила з місця інциденту кореспондентка ТСН Тетяна Фруктова, автівка вигоріла вщент.

Поруч з Tesla була будка з охороною стоянки. Охоронець розповів, що не спав, однак підпалювача не бачив. "Усе трапилося за секунди. Спалахнуло. Я вибіг з вогнегасником, трохи затушив та викликав пожежних", - зазначив охоронець. Чоловік спочатку сказав, що автівкою користувалися Богдан та його дружина, а потім змінив свої показання та заявив, що ця Tesla належала брату Андрія Богдана.

Вогонь також пошкодив Мазду, яка стояла поруч - у неї обгорів бік.

Фото Тетяни Фруктової / Фото: ТСН

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що підпал своєї автівки розцінює як "погрозу від влади". "Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль - Тесла S. Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), але я не сприймаю це близько до серця. Звичайно, всіх хвилює питання хто це зробив і чому? Оскільки це лише черговий момент у низці кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади", - написав експосадовець. 

Нагадаємо, у поліції Києва повідомили, що близько  3-ї години ночі до відділку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Tesla. У поліції додали, що вогнем було пошкоджено три транспортні засоби - Tesla і дві припарковані поруч автівки: Мазда і Хонда, які належать місцевим мешканцям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація