Збував клієнтам наркотики разом із телефонами: у Києві викрили консультанта магазину

Збував клієнтам наркотики разом із телефонами: у Києві викрили консультанта магазину

У Києві викрили консультанта магазину на збуті наркотиків

Під час обшуків також вилучили 27 зіп-пакетів із наркоречовиною та 25 тисяч гривень, які зловмисник "заробив" завдяки своєму "бізнесу".

Правоохоронці у Києві затримали місцевого мешканця, якого підозрюють у збуті наркотиків. Зокрема, зазначається, що затриманий продавав клієнтам амфетамін.

Про це інформують в пресслужбі столичної поліції.

За даними поліції, в одному з магазинів роздрібної торгівлі електроніки продають наркотики, а збутом заборонених речовин займається консультант крамниці. Після кількох етапів оперативної закупівлі, зловмисник продав амфетамін.

"Як нам стало відомо, чоловік замовляв наркотик роздрібними партіями у інтернеті, розфасовував на невеличкі дози та потім продавав з-під прилавку магазину, у якому працював консультантом. Незаконним бізнесом чоловік промишляв декілька місяців та збував за тиждень близько 60 грамів амфетаміну. Заборонений товар пропонував лише постійним клієнтам, з якими був у дружніх відносинах", – розповіли в пресслужбі.

Крім того, під час обшуків також вилучили 27 зіп-пакетів із наркоречовиною та 25 тисяч гривень, які зловмисник "заробив" завдяки своєму "бізнесу". 

"За фактом збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів відкрито кримінальне провадження, а 38-річному киянину повідомили про підозру", - йдеться у повідомленні.

Раніше у Києві 30-річний ревнивець три доби утримував співмешканку у квартирі, де бив та катував її паяльником через ревнощі.

Читайте також:

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація