Збив пішохода і залишив помирати: підозрюваний у смертельній ДТП в Броварах прийшов до поліції і його відпустили

Збив пішохода і залишив помирати: підозрюваний у смертельній ДТП в Броварах прийшов до поліції і його відпустили

Фото: Поліція Київської області

Чоловіка розшукували майже два тижні.

У середу, 16 грудня, підозрюваний, який скоїв смертельний наїзд на пішохода у Броварах Київської області та якого розшукували майже два тижні, сам прийшов до поліції. Йдеться про подію, яка сталася на початку грудня. Тоді легковик збив 27-річного пішохода, хоч той ішов узбіччям, яке місцеві називають тротуаром. Водій навіть не вийшов із машини.

Про це йдеться 16 грудня в сюжеті ТСН.19:30.

Від удару пішохода відкинуло на узбіччя. Він лежав непритомним, поки перехожі не побачили, як світиться його мобільний телефон. Тоді викликали швидку. Медики два дні намагалися врятувати чоловіка, однак марно.

Винуватця оголосили в розшук і шукали 11 діб, навідувалися до рідних. До поліції він прийшов разом із адвокатом. Чоловіка не затримали. Йому вручили підозру про вчинення смертельної аварії і відпустили. У четвер, 17 грудня, на нього знову чекають, але в суді, де йому мають обрати запобіжний захід.

В поліції поки не розголошують, чи визнав винуватець ДТП свою провину.

"Він прийшов до поліції, після чого, згідно з нормами кримінального процесуального законодавства, йому особисто було вручено підозру в скоєнні цього злочину, клопотання про арешт. Наразі клопотання у суді", — повідомив керівник Броварського відділу поліції ГУНП в Київській області Максим Скидан.

Смертельний наїзд на пішохода у Броварах: підозрюваний сам з`явився до поліції

Смертельний наїзд на пішохода у Броварах: підозрюваний сам з`явився до поліції

За словами рідних загиблого, вони здивовані, що чоловік прийшов до відділку поліції, а суд призначили на наступний день. На їхню думку і думку адвоката родини потерпілих, чоловік може переховуватися.

"Оскільки вказана особа, починаючи з моменту вчинення ДТП переховувалася і її перебування було невідомим, є в нас обґрунтовані підозри, що він продовжить це робити, а не завтра з'явиться до суду", — каже адвокат потерпілих Володимир Щиголь.

ТСН зв'язалася з адвокатом самого підозрюваного. Він утримується від будь-яких коментарів. Радить дочекатися судового засідання.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація