Збив на переході й утік: у Києві померла жінка, яку внаслідок ДТП у тяжкому стані доправили до лікарні

Збив на переході й утік: у Києві померла жінка, яку внаслідок ДТП у тяжкому стані доправили до лікарні

Фото: УНІАН

Жінка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

У Києві померла жінка-пішохід, яку внаслідок аварії у тяжкому стані доправили до лікарні.

Смертельна ДТП сталася 24 березня у  Дніпровському районі на вулиці Братиславській.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Попередньо правоохоронці встановили, що водій невстановленого транспортного засобу скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину на нерегульованому пішохідному переході, та поїхав у невідомому напрямку. Потерпілу у тяжкому стані госпіталізували у лікарню, де вона згодом померла", - йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення обставин ДТП.

Поліцейські звертаються до можливих свідків події, якщо хтось має будь-яку інформацію з цього приводу, повідомити за номером 102.

Нагадаємо, на трасі М-05 (Київ-Одеса) від 22 березня запрацювала ще одна камера автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР. Ця камера розташована на 294 км+260 (47.974214384 30.309845019) автодороги М-05, селища Криве Озеро у напрямку Києва. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація