Завдяки сюжету ТСН знайшлися власники рідкісного папуги Жако

Завдяки сюжету ТСН знайшлися власники рідкісного папуги Жако

Фото: ТСН

Люди вже не сподівалися побачити свого улюбленця живим.

Папуга Жако, якого знайшли за 30 км від Києва, знайшов господарів завдяки сюжету ТСН. Домашня пташка провела на природі два місяці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Папугу пан Володимир знайшов у садку на сливі та забрав додому. Птаха він годував вишнями та горіхами, а також звернувся по допомогу в ТСН, щоб відшукати власників. Після сюжету йому почали писати навіть ті, хто загубив папуг уже давно, аж раптом люди з того ж села сказали, що їхній птах зник два місяці тому. "Вислали відео, фотографії – докази. І номер кільця", - розповів чоловік, що знайшов птаха.

Повернення блудного папуги. Сюжет ТСН допоміг господарям розшукати загубленого птаха

Повернення блудного папуги. Сюжет ТСН допоміг господарям розшукати загубленого птаха

Власники поїхали забирати папугу, не чекаючи ранку. "Одразу почав літати по дому, згадувати, ми дістали йому клітку", - розповідають власники папуги. Вони кажуть, що він сидів на дверях, і коли господарі виносили воду для собаки – вилетів геть. Папугу гукали біля дерев, прочісували село, але марно – надії, що птах вижив, кажуть, не було. Тож коли побачили свого Куколку в новинах – неймовірно зраділи. "Куколка – це він. Тому що перше слово, котре зміг сказати", - пояснили господарі.

За їх спостереженнями, папуга трохи схуд, потемнішав і став менш галасливим. Родину, яка знайшла і віддала пташку, запросили на шашлик на вихідних, щоб віддячити за знахідку.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Наступна публікація