"Замість кімнати залишилася суцільна діра": мешканка будинку у Києві, де пролунав вибух, розповіла про порятунок сусідом

"Замість кімнати залишилася суцільна діра": мешканка будинку у Києві, де пролунав вибух, розповіла про порятунок сусідом

Фото: ГУ ДСНС у Києві

Дівчина зі злощасної багатоповерхівки згадала перші хвилини після вибуху.

У Києві вранці 21 червня в багатоповерховому будинку на вулиці Соломії Крушельницької прогримів потужний вибух.

Вибуховою хвилею було зруйновано перекриття між декількома поверхами, а деякі кімнати знищені повністю, розповіла мешканка багатоповерхівки Ірина, як повідомляє "ГолосUA".

"Я прокинулася від того, що мене підкинуло на ліжку. Виникло відчуття паніки. Ще до пуття не знаючи і не розуміючи, що сталося, я побігла до вхідних дверей. Вони не відчинялися. Заклинило. В цей час у двері подзвонив сусід, і я крикнула, що мене заблокувало. Він буквально виламав двері. Я забігла до нього в квартиру і побачила, що від його квартири залишилася тільки частина - коридор уцілів, а от замість однієї кімнати залишилася суцільна діра, кімнати не залишилося фактично", - зазначила дівчина.

За словами киянки, протягом години її та інших мешканців пожежники евакуювали через дах, оскільки сходи обвалилися.

"Однак люди не змогли забрати речі. Я тепер знаю, що сходів не залишилося взагалі і що люди тепер без даху над головою, будинок сильно обвалився", - додала вона.

Наразі територію навколо будинку оточила поліція, на місці працюють рятувальники. Також у будинку проведуть перевірку щодо ймовірного витоку газу.

Читайте також:

Вибух у багатоповерхівці в Києві: зруйновано перекриття між п’ятьма поверхами - ДСНС

В Києві стався вибух в багатоповерхівці: в Мережі опублікували відео зруйнованих квартир

Під час вибуху у багатоповерхівці в Києві є жертви - КМДА

Вибух у багатоповерхівці Києва: з'явилися фото зруйнованого будинку

Повʼязані теми:

Наступна публікація