Замет-рятівник: чоловік напідпитку вистрибнув з сьомого поверху і вижив

Замет-рятівник: чоловік напідпитку вистрибнув з сьомого поверху і вижив

Фото: УНІАН

Чоловік таким чином рятувався від не менш п`яного друга

У одному з районів столиці 31-річний чоловік, втікаючи від товариша по чарці, вистрибнув з вікна сьомого поверху будинку і залишився живим.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, від загибелі чоловіка врятував замет снігу, у якій він впав з висоти. Коли чоловік отямився після падіння, він прийшов до консьєржа та попросив викликати «швидку» та поліцію.

У чоловіка діагностували перелом передпліччя та різані рани шиї, які наніс йому сусід. Правоохоронці встановили, що напередодні чоловіки розпивали спиртне.

"Згодом між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із чоловіків схопив ножа, накинувся із ним на опонента та встиг вдарити у шию. Рятуючись від переслідувача, потерпілий вистрибнув із вікна на сьомому поверсі, а його кривдник ліг спати", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські затримали 39-річного нападника у порядку ст.208 КПК та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає до восьми років позбавлення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація