Замах на бізнесмена у Києві: загинув поліцейський, а підприємець у лікарні

Замах на бізнесмена у Києві: загинув поліцейський, а підприємець у лікарні

Фото: Національна поліція України

Поліцейський охороняв бізнесмена.

Правоохоронці повідомили, що внаслідок вибуху ”Мерседеса” у Святошинському районі Києва на Брест-Литовському шосе загинув поліцейський, а підприємець та водій шпиталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

За уточненими даними, внаслідок вибуху загинув 43-річний поліцейський, який охороняв підприємця за договором. 57-річний підприємець та 34-річний водій з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості перебувають у медичних закладах на стаціонарному лікуванні.

"Наразі слідством розглядається кілька версій скоєння цього кримінального правопорушення, однак пріоритетною є підприємницька діяльність 57-річного чоловіка", – розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Віктор Нечитайло.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Поліція шукає осіб причетних до цього кримінального правопорушення.

Нагадаємо, близько о пів на десяту годину вечора, 6 листопада, на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі Києва стався вибух у "Мерседесі". Водій автомобіля загинув, двоє пасажирів отримали травми. Вибухом також пошкоджено транспортний засіб, який у момент був неподалік. Повідомляється, що вибухівку на дах автівки поклав мотоцикліст, який проїжджав поруч. 

ЗМІ повідомили, що замах був спрямований проти російсько-українського бізнесмена, директора фармацевтичної компанії Ігоря Сало. За даними журналістів, бізнесмен причетний до захоплення десятків підприємств та рейдерських атак.

Вибух у столиці: на жвавому шосе підірвали автомобіль

Вибух у столиці: на жвавому шосе підірвали автомобіль

Повʼязані теми:

Наступна публікація