Загибель киянина від удару водія: донька дізналась про трагедію з новин, а підозрюваний виправдовується

Загибель киянина від удару водія: донька дізналась про трагедію з новин, а підозрюваний виправдовується

Фото: О.Лоскун/ТСН

Родичі загиблого хочуть справедливості.

Громадянин Азербайджану, який в центрі Києва через конфлікт на дорозі до смерті побив пішохода, божиться, що убивати не хотів. Утім, родичі загиблого не вірять і хочуть справедливості.

Про це йдеться 20 лютого в сюжеті ТСН.19:30.

Від удару водія у самому центрі рідного міста, неподалік театру Івана Франка, загинув 52-річний киянин Владислав Корнієнко. На суді, де іноземцю обирали запобіжний захід, була донька загиблого Поліна. Про те, що сталося з татом, вона дізналася випадково - з новин, коли побачила відео.

Підозрюваний у завданні смертельних ударів Азізлі Абдулла Огли у залі суду сказав наступне: "Я просто хотів його налякати. Я не думав, що так станется. Я чесно не хотів його вбивати".

Громадянин Азербайджану живе у столиці близько року. Має тимчасову посвідку на проживання, бо одружений з українкою. Працює таксистом. Каже, в той час саме віз пасажира. Загальмував перед зеброю, пропускаючи пішоходів. А перехожому щось не сподобалось і той почав лаятись. Водій не витерпів і вдарив. А поїхав, мовляв, бо був у стані афекту.

Що Владислав загинув дізнався, божиться іноземець, лише коли його затримали копи.

Новини України: підозрюваний у смертельному побитті пішохода шкодує про скоєне і просить вибачення

Новини України: підозрюваний у смертельному побитті пішохода шкодує про скоєне і просить вибачення

Захлинаючись слізьми, свідчення чоловіка слухала дружина Мадіна.

"Він працює без вихідних. Він ніколи ні з ким не бився. Він не жорстокий. Він дуже добра людина. Ми готові допомогти його (загиблого – ред.) родині, зробити все, що завгодно", - сказала вона.

На запитання, чи прийме вибачення, родичка загиблого відповіла: "Ні".

Під час засідання адвокат просив для підозрюваного цілодобовий домашній арешт. Проте суд вирішив: наступні 2 місяці Азізлі проведе під вартою. Якщо провину доведуть, чоловіку загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація