Забув зачинити двері: у Києві молода жінка обікрала квартиру сусіда

Забув зачинити двері: у Києві молода жінка обікрала квартиру сусіда

Забув зачинити двері: у Києві молода жінка обікрала квартиру сусіда

Фото: Поліція Києва / Facebook

Жінку затримали, коли вона розрахувалась у супермаркеті просто під будинком поцупленою карткою.

У Києві 34-річна жінка обікрала квартиру сусіда. Він забув зачинити двері.

Крадійку затримали, коли вона розрахувалась у супермаркеті просто під будинком однією з поцуплених банківських карток.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Через незачинені двері зловмисниця проникла до оселі місцевого мешканця і викрала у нього сумку з особистими речами. Після того, як жінка розрахувалась однією з викрадених банківських карток у супермаркеті, її одразу затримали працівники поліції", - йдеться у повідомленні поліції.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що з його оселі на вулиці Івана Неходи зникла сумка з особистими речами та банківськими картками. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що однією з викрадених банківських карток розрахувались у крамниці неподалік від місця скоєння злочину. Працівники поліції переглянули відео з камер спостереження та встановили правопорушницю, в якій потерпілий упізнав свою сусідку.

Фото: Поліція Києва / Facebook

Правоохоронці розшукали фігурантку та затримали її у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась киянка, 1987 року народження, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури слідчий повідомив жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Жінці загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Луцьку посеред вулиці затримали крадія з телевізором у руках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація