Забарикадувався у квартирі та поранив поліцейського: "голосіївському стрільцю" може загрожувати довічне ув'язнення

Забарикадувався у квартирі та поранив поліцейського: "голосіївському стрільцю" може загрожувати довічне ув'язнення

Чоловіку інкримінують одразу кілька статей.

Чоловіку, який в Голосіївському районі Києва у середу, 7 липня, забарикадувався у квартирі та стріляв у поліцейського і цивільного, оголосили про підозру. 

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури. 

Дії підозрюваного кваліфікують одразу за кількома статтями - як замах на вбивство працівника правоохоронного органу в зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та замах на вбивство двох осіб (ст. 348 КК України, ч. 2 ст. 15, п. 1. ч. 2 ст. 115 КК України).

Також найближчим часом Голосіївський районний суд обере підозрюваному запобіжний захід. У поліції Києва додали, що підозрюваному може загрожувати довічне ув’язнення. 

Нагадаємо, 7 липня близько 10 ранку на Голосіївському проспекті чоловік захопив будинок і забарикадувався в одній з квартир. Він через зачинені двері кілька разів здійснив постріли. В результаті чого поліцейський отримав поранення руки. Крім того, постраждала ще одна людина — у неї медики діагностували поранення обличчя. Після скоєного стрілець забарикадувався в квартирі. 

Також з'ясувалось, що чоловік влаштував стрілянину через те, що його намагались виселити із квартири, яку через борги продали на електронних торгах.  

Відомо, що в квартиру намагався потрапити вже другий власник. Перший, який придбав помешкання на торгах, рік не міг до нього потрапити і, зрештою, перепродав його. 

Стрілянина в Києві: у поліції розповіли подробиці

Стрілянина в Києві: у поліції розповіли подробиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація