З'явилося відео, як у центрі Києва на жінку впала брила льоду з даху будинку

З'явилося відео, як у центрі Києва на жінку впала брила льоду з даху будинку

З'явилося відео, як у центрі Києва на жінку впала брила льоду з даху будинку

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Попередньо відомо, що травмована намагалася пройти під будинком, попри огороджувальну стрічку.

Патрульна поліція Києва оприлюднила відео, як у центрі Києва на жінку впала брила льоду з даху будинку.

Подія сталася 22 лютого на вулиці Прорізна. 

Попередньо відомо, що травмована намагалася пройти під будинком, попри огороджувальну стрічку. Травмовану шпиталізували.  

"Керівні компанії у районах розчищають дахи від буруль. Закликаємо пішоходів не підходити близько до місць проведення робіт, які огороджені спеціальними стрічками, а водіїв — не паркувати авто біля таких стрічок. У місті працюють інспектори з благоустрою: за неочищені дахи, неприбраний сніг та інші невиконані роботи штраф може становити 1700 гривень", — йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

 

Прорізна

До вашої уваги відеозапис ситуації з падінням снігу на вулиці Прорізній Керуючі компанії у районах розчищають дахи від буруль. Закликаємо пішоходів не підходити близько до місць проведення робіт, які огороджені спеціальними стрічками, а водіїв — не паркувати авто біля таких стрічок. У місті працюють інспектори з благоустрою: за неочищені дахи, неприбраний сніг та інші невиконані роботи штраф може скласти 1700 гривень. Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol #Kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 23 лютого 2021 р.

 

Нагадаємо, у Києві 23 лютого пізно ввечері, а потім у середу — сніг і мокрий сніг. 24 лютого у Києві короткочасно похолоднішає. Далі — знову потепліє. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація