З дітьми, санчатами, в костюмах динозаврів, а то й зовсім голяка: як містяни тішаться зимі

З дітьми, санчатами, в костюмах динозаврів, а то й зовсім голяка: як містяни тішаться зимі

Фото: УНІАН

 Українці готові насолоджуватись по-справжньому, та ще й ділитись розвагами у соцмережах, що не втомлюються робити вже третю добу.

Сніжна зима, якої українці не бачили вже два роки поспіль, ще тішитиме громадян аж майже тиждень. За прогнозом саме стільки протримаються морози. І принаймні кілька днів ще сніжитиме. Містяни масово зараз на вулиці: з дітьми, санчатами, в костюмах динозаврів, а то й зовсім голяка.

На столичних гірках її певно зачекались чи не найбільше. У перегонах найменші їдуть на санчатах. Трохи старші — випробовують льодянку, йдеться 15 січня у сюжеті ТСН.19:30.

Дехто по секрету прогулює уроки і тестує перевірений, але точно не найнадійніший варіант — картонки.

Що тут 10-градусний мороз, коли довкола все сипле й сипле сніг.

 Українці готові насолоджуватися по-справжньому та ще й ділитися розвагами у соцмережах, що не втомлюються робити вже третю добу.

Дорослі у забавах не відстають. Часом вони експериментальніші, а інколи ще й інтимніші. В Луцьку чоловік так зрадів зимі, що зустрічає її голяка. В самісіньких трусах і по голову в кучугурах.

У Запоріжжі на прогулянку повиходили динозаври, а у Харкові — справжня армія снігових бомбардувальників.

Веселіше стало навіть серйозним поліцейським. І якщо на мить забути про усі нерозчищені дороги чи кілометрові затори, каже психологиня, розфарбовувати зиму у яскраві емоції — неважко.

ТСН долучилась до зимових розваг у середмісті Києва

ТСН долучилась до зимових розваг у середмісті Києва

"Ми занурюємося в цей стан і відчуття радості. Отримуємо ендорфін, ми піднімаємо ці емоції — і нам стає вже трішечки по-іншому. Вже "печалька" йде на інший план",— говорить психологиня Оксана Глущенко.

Ну, а до наступної середи є як мінімум вихідні й величезний локдаун. Тому, якщо не кататися з гірки, можна вийти на вулицю, щоб пограти у сніжки.

Нагадаємо, що на вихідних, 16-17 січня кількість опадів в Україні зменшиться, проте морози навпаки посиляться і місцями становитимуть мінус 15-24°. 18 січня холодна погода утримається. У Києві 15-16 січня очікується значне зниження температури: вночі до 13-18° морозу, вдень до 11-15° морозу. 17-18 січня холодна погода також збережеться.

Повʼязані теми:

Наступна публікація