Як у Києві витіснятимуть з вулиць маршрутки. Рецепт від мера

Як у Києві витіснятимуть з вулиць маршрутки. Рецепт від мера

Фото: УНІАН

За останні роки столиця закупила майже 250 одиниць громадського транспорту.

У Києві поступово витіснятимуть маршрутки з вулиць та замінюватимуть їх більшим та комфортнішим громадським наземним транспортом.

"Є два шляхи. Ми можемо заборонити їх (маршрутки). Але будемо відверто говорити, що вони виконують деяку свою функцію. Наше завдання - зробити так, щоб витиснути маршрутки новими, сучасними автобусами, тролейбусами, трамваями, які будуть надавати нормальні послуги і комфортний сервіс. Тому ми за цей час закупили 103 тролейбуси, 100 нових великих автобусів, 45 трамваїв. Це альтернатива тим маршруткам, які на сьогоднішній день маленькі, некомфортні", - сказав міський голова Києві Віталій Кличко в ефірі програми "Сніданок з "1+1".

Автопарк громадського транспорту оновлюватимуть і 2019-го.

Мінімальна зарплата і гаряча вода: Віталій Кличко відповів на найболючіші запитання українців

Мінімальна зарплата і гаряча вода: Віталій Кличко відповів на найболючіші запитання українців

Мер також нагадав про ремонт доріг у столиці.

"У нас вже зроблений план. І не тільки план зроблений - багато кроків вже зроблено. Ми збільшили фінансування транспортної галузі. 2016 року ми побудували 200 кілометрів доріг, 2017 року - 300 кілометрів доріг, цього року вже підходимо до 300 кілометрів доріг. Тобто 800 кілометрів нових доріг. Нова дорога - це не тільки асфальтове покриття, а й тротуари, огородження, освітлення нове", - сказав Кличко.

Міський голова також пообіцяв, що ситуація з відсутнім гарячим водопостачанням більше не повториться.

Повʼязані теми:

Наступна публікація