Як 23 серпня працюватиме транспорт у Києві: перелік обмежень і схема

Як 23 серпня працюватиме транспорт у Києві: перелік обмежень і схема

Фото: wikimedia.org

Станція метро "Золоті ворота" закрита на вхід і вихід.

Сьогодні, 23 серпня, у Києві змінився рух громадського транспорту. Крім того, під час святкування Дня Державного Прапора у столиці перекрито низку вулиць.  

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Як курсують автобуси і тролейбуси

Тимчасово заборонено транспортний рух на вулицях М. Грушевського і Володимирській. У зв’язку з цим, протягом дня можливе тимчасове призупинення руху автобусів № 24, 62 та тролейбусів № 6, 16, 18. У разі необхідності, рух маршрутів буде організовано:

  • автобус № 24 від Національного музею історії України у II світовій війні до Європейської площі;
  • автобус № 62 від Ботанічного саду до ст. м. "Арсенальна";
  • тролейбус № 6 від Мінського масиву до ст. м. "Лук’янівська";
  • тролейбуси № 16, 18 відповідно від вул. Академіка Туполєва та вул.Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу.

Водночас, 23 серпня із 7:00 до закінчення заходів можливі зміни у роботі автобусів №114 та 24.

Рух маршрутів буде організовано:

  • автобус № 114 на ділянках: від вул. Милославської до Європейської площі, від залізничного вокзалу "Центральний" до станції метрополітену "Площа Льва Толстого";
  • автобус № 24 - від залізничного вокзалу "Центральний" до станції метрополітену "Площа Льва Толстого". 

Зміни у роботі метро 23 серпня

Сьогодні закрито вхід та вихід станції метро "Золоті ворота", який розташований на вул. Володимирській.

Перекриття вулиць: схема 

Від 16:00 до 18:00 буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Лаврській (на ділянці від вул. Цитадельної до Алеї Героїв Крут).

Також із 22:00 22 серпня до закінчення заходів 24 серпня заборонили рух транспорту на час проведення заходів на ділянках вулично-дорожньої мережі: Петрівська алея, Паркова дорога від Петрівської алеї до Аскольдової могили.

Від 06:00 23 серпня до закінчення заходів 24 серпня заборонено рух транспортних заходів на час проведення заходів на вул. Михайла Грушевського (від перехрестя вул. Садової до Кріпосного пров.), вул. Липська (від вул. Михайла Грушевського до вул. Інститутської).

Від 06:00 23 серпня до закінчення заходу перекрито рух на вул. Шовковичній (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського), вул. Володимирській (від перехрестя вул. Великої Житомирської до б-ру Тараса Шевченка), Рильському пров. (від перехрестя вул. Стрілецької до вул. Володимирської), вул. Ярославів Вал (від вул. Івана Франка до вул. Володимирської), вул. Малій Житомирській (від Володимирського проїзду до Михайлівського пров. (крім громадського транспорту), вул. Лисенка (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Ярославів Вал), вул. Богдана Хмельницького (від вул. Терещенківської до вул. Леонтовича).

Окрім цього, від 06:00 23 серпня до закінчення заходу обмежено рух від мосту Метро по Набережному шосе до Дніпровського узвозу, Алеї Героїв Крут, Дніпровського узвозу, вул. Інститутській (від вул. Садової до Кріпосного пров.), вул. Михайла Грушевського (від Європейської пл. до вул. Садової), Кріпосний пров., вул. Михайла Грушевського (від Кріпосного пров. до вул. Івана Мазепи), вул. Івана Мазепи до вул. Лаврської, вул. Лаврська до вул. Старонаводницької, вул. Старонаводницька, вул. Хрещатик (від б-ру Тараса Шевченка до Європейської пл., вул. Богдана Хмельницького (від вул. Терещенківської до вул. Хрещатик), Майдан Незалежності (від вул. Хрещатик до вул. Костьольної), вул. Михайлівська, вул. Велика Житомирська (від вул. Михайлівської до вул. Олеся Гончара), вул. Садова.

Нагадаємо, у Києві перед будівлею Парламенту відбулася церемонія підняття Прапора Незалежності України.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
30-та річниця Незалежності України
Наступна публікація