Встигли вчасно: у Києві патрульні схопили жінку, яка хотіла зістрибнути з балкона 12-го поверху (відео)

Встигли вчасно: у Києві патрульні схопили жінку, яка хотіла зістрибнути з балкона 12-го поверху (відео)

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Жінка перелізла через огорожу спільного балкона на вулиці Вишняківській та збиралася стрибнути.

У Києві патрульні встигли врятувати жінку, яка хотіла вкоротити собі віку.

Жінка вже перелізла огорожу балкону на 12-му поверсі та хотіла стрибнути.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"Днями до поліції звернувся наляканий свідок спроби самогубства: чоловік побачив на 12-му поверсі жінку, яка перелізла огорожу спільного балкону на вулиці Вишняківській. За декілька хвилин на місці був екіпаж патрульних — Роман Широкань та Юрій Осіїк. Щоб уникнути ризику, інспектори намагалися вмовити жінку, але слова не допомогли — вона була налаштована рішуче, погрожувала одразу стрибнути у разі наближення сторонніх", — йдеться у повідомленні поліції.

Патрульні непомітно піднялися до спільного балкона. У дверну щілину вони побачили жінку, впевнилися, що вона їх не помічає, а тоді зробили вирішальний ривок.

"Декілька секунд, які варті людського життя. За ці секунди Романові та Юрію вдалося схопити жінку та затягти на балкон", — розповіли у поліції.

Патрульні викликали врятованій лікарів, які шпиталізували її до лікарні.

 

Врятування вулиця Вишняківська

Встигли вчасно: патрульні врятували жінку, яка хотіла вкоротити собі життя Днями до поліції звернувся наляканий свідок спроби самогубства: чоловік побачив на дванадцятому поверсі жінку, яка перелізла огорожу спільного балкону на вулиці Вишняківській. За декілька хвилин на місці був екіпаж патрульних — Роман Широкань та Юрій Осіїк. Щоб уникнути ризику інспектори намагалися вмовити жінку, але слова не допомогли — вона була налаштована рішуче, погрожувала одразу стрибнути при наближенні сторонніх. Тоді Роман та Юрій непомітно піднялися до спільного балкону. У дверну щілину патрульні побачили жінку, впевнилися, що вона їх не помічає, а тоді зробили вирішальний ривок. Декілька секунд, які вартують людського життя. За ці секунди Роману та Юрію вдалося схопити жінку та затягти на балкон. Патрульні викликали врятованій лікарів, які шпиталізували її до медичного закладу. Дякуємо Роману та Юрію за рішучі дії, що врятували життя. Пишаємося! #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 27 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, днями 21-річний студент випав з шостого поверху гуртожитка львівської консерваторії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація