Всесвітній фестиваль архітектури зустрічає перший український проект Новини компаній

Всесвітній фестиваль архітектури зустрічає перший український проект

Столичний житловий комплекс White Lines вперше в історії сучасної архітектури України, увійшов в шорт-лист престижного незалежного світового архітектурного конкурсу World Architecture Festival.

З 28 по 30 листопада 2018 року, у місті Амстердам, журі визначить переможців. Вперше вихід українського проекту у фінал - величезний прорив вітчизняної архітектури і девелопменту.

Більше 10 років WAF є майданчиком, в рамках якого експерти з усього світу зустрічаються для обміну знаннями, інноваціями, досвідом. Всесвітній фестиваль архітектури вважається "Оскаром" індустрії. До складу журі цьогорічного фестивалю увійшли 130 експертів, критиків, фіналістів та переможців минулих років з 38 країн світу.

Разом з українським White Lines в списку претендентів на перемогу - проекти з Лондона, Торонто, Тайваню та інших міст світу з еталонною архітектурою сучасності. Всього до участі заявляється більше тисячі проектів, з яких, після суворого відбору, в шорт-листі залишається кілька десятків. Це єдиний з небагатьох конкурсів подібного рівня, перемогу в якому неможливо купити.

Проект девелопера А DEVELOPMENT та архітектурного бюро ARCHIMATIKA справедливо претендує на престижну нагороду. У найближчому майбутньому він змінить весь Голосіївський район. Три вражаючих житлових будинки і 10 000 м2 доглянутого зеленого простору на власному даху ЖК стануть втіленням нової естетики і стилю життя. Номінація mixed-use передбачає поєднання в рамках одного об'єкту декількох функцій - житлової, торгової, офісної, розважальної та доступність для мешканців комплексу всіх його інфраструктурних можливостей. Наприклад, коли можна вийти з квартири і дістатися ліфтом у супермаркет, кінотеатр, фітнес-клуб.

Діяльність бюро ARCHIMATIKA протягом всієї історії розвитку спрямована на створення образів проектів, що запам’ятовуються. Головний принцип роботи бюро - створення максимально комфортного середовища для життя, роботи, дозвілля і формування оптимального взаємозв'язку комплексу будівель з навколишнім простором.

В усіх житлових комплексах А DEVELOPMENT комфорт та економія часу виходять на перший план.

Ознакою гарного тону забудовника є врахування потреб мешканця сучасного міста й розбудова максимально комфортної житлової інфраструктури, саме так будує свої проекти А DEVELOPMENT. Великий вибір розваг і сервісів враховує очікування дорослих і дітей, дозволяючи кожному члену сім'ї витрачати дорогоцінні години на дійсно важливі речі.

White Lines пропонує все необхідне для відпочинку, шопінгу, спорту, культурних і сімейних активностей прямо в будинку - власний ТРЦ (більше 150 магазинів і ресторанів), кінотеатр, фітнес, закрита територія, що охороняється. Окремої уваги заслуговує місце розташування: 1 хвилина пішки до метро та до найбільшої паркової зони Києва – Голосіївського парку.

"Проект розташовується на унікальному майданчику. У столиці таких практично не залишилося. Це дивовижне місце, де при активній урбанізації немає дефіциту зелених насаджень! При цьому кожен день з'являються інноваційні об'єкти, коворкінг, велодоріжки; облагороджуються паркові зони, модернізуються транспортні розв'язки", - Дар'я Кухаренко (заступник генерального директора з комерційних питань А DEVELOPMENT).

Після успішної реалізації двох заморожених проектів SMART PLAZA POLYTECH і SMART PLAZA OBOLON команда А DEVELOPMENT нарешті отримала можливість максимально реалізувати власне бачення сучасного багатофункціонального комплексу з нуля, яким і стане White Lines.

Наступна публікація