Внаслідок стрілянини на дорозі в Києві постраждали іноземці

Постраждалі доправлені до столичної лікарні №17 з численними травмами.

У результаті стрілянини в Києві на вул. Дегтярівській постраждали двоє громадян Киргизії, вони знаходяться в лікарні з численними травмами.

Про це "112 Україна" розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

"У них численні вогнепальні поранення кінцівок, у одного поранення в живіт. Постраждалі є громадянами іншої держави. За попередньою інформацією, вони громадяни Киргизії. Будемо сподіватися, що їхньому життю нічого не загрожує. Машину, яку обстріляли, це "Ягуар", - зауважив начальник поліції.

За його словами, інший автомобіль Porsche постраждав, коли злочинці на своїй машині намагалися сховатися і зачепили його на перехресті. Наголошується, що він безпосередньої участі в стрілянині не брав.

Своєю чергою Еспресо повідомляє, що спочатку стрілянина сталася біля мечеті між групами у двох автомобілях, тоді було поранено двоє осіб. Учасники конфлікту тікали з місця подій на "Опелі". Під час втечі вони зачепили Porsche.

Потім злочинці залишили "Опель" і втекли у невідомому напрямку.

В салоні "Ягуару" на місці стрілянини було знайдено Коран. Біля будинку, де залишили авто, в підсобці було знайдено сумку з балаклавою і магазином до автомата Калашникова.

Нагадаємо, у Києві на перехресті вул. Дегтярівської і Зоологічної сталася погоня із стріляниною. "На перехресті вул. Дегтярівської і вул. Зоологічної погоня з перестрілкою. Дві машини на іноземних номерах, з однієї машини по іншій почали стрілянину. Обидві машини зникли, у однієї пошкодження", - розповіли свідки.

Вони зазначили, що під час погоні одна з машин зачепила і пошкодила автомобіль Porsche, який проїжджав по Зоологічній.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація