Внаслідок масштабної ДТП на Майдані постраждала сім'я з немовлям: нові деталі від столичної прокуратури

Внаслідок масштабної ДТП на Майдані постраждала сім'я з немовлям: нові деталі від столичної прокуратури

Фото: Facebook/Надія Максимець

Дві жінки 30 та 79 років загинули на місці ДТП.

У смертельній аварії, яка 30 жовтня відбулася на столичному Майдані Незалежності, постраждала сім'я із п'ятимісячним немовлям. 

Про це прессекретарка прокуратури Києва Надія Максимець повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Троє людей отримали травми, коли некероване авто виїхало на проїжджу частину і врізалось в інші машини. На біду, в одній з автівок була сім’я з п'ятимісячною дитиною. Усіх постраждалих госпіталізували", - зазначила вона.

Стан потерпілих оцінюють як задовільний.

Нагадаємо, що у цій дорожньо-транспортній пригоді дві жінки 30 та 79 років загинули на місці. У момент ДТП вони стояли на тротуарі біля входу в підземний перехід,

Тим часом 66-річному водієві Land Rover повідомили про підозру за статтею щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб. Йому загрожує від п'яти до десяти років ув'язнення із позбавленням права керувати транспортними засобами впродовж трьох років.

Нині підозрюваний перебуває в лікарні під охороною.

Важливе доповнення щодо ДТП на Майдані Водію Land Rover увечері 30 жовтня повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286 КК...

Опубліковано Надією Максимець Пʼятниця, 30 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, що смертельна аварія відбулася у столиці у п'ятницю, 30 жовтня, близько 16:00, коли автомобіль Land Rover виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності та здійснив наїзд на людей, що перебували біля зупинки громадського транспорту.

Після цього, машина врізалася у рекламний щит і, виїхавши на вул. Хрещатик, протаранила декілька нерухомих авто, в яких також перебували люди.

Попередньо, водієві стало зле через перенесену нещодавно операцію на серці, чоловік втратив свідомість. За даними ЗМІ, мова йде про ексчиновника Юрія Назаренка, який раніше обіймав посаду голови колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України. Його люстрували у 2014 році.

Водій був тверезий, слідів алкоголю в крові драгер не виявив. У нього також взяли проби крові і сечі, щоби перевірити, чи не перебував чоловік під дією наркотиків або лікарських препаратів. 

Під час ДТП на Майдані Незалежності загинули дві людини

Під час ДТП на Майдані Незалежності загинули дві людини

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація