Вміст алкоголю вдесятеро перевищував норму: у Києві на Північному мосту водій Ford влетів у Subaru

Вміст алкоголю вдесятеро перевищував норму: у Києві на Північному мосту водій Ford влетів у Subaru

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Результат огляду за допомогою Драгера - 2,26 проміле, при нормі - 0,2 проміле.

Учора вночі відразу декілька громадян звернулися до поліції з повідомленням, що водій автомобіля Ford рухається з чисельними порушеннями та виконує небезпечні маневри, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння.

За деякий час, до поліції зателефонував громадянин, який стверджував, що цей самий транспортний засіб здійснив ДТП на Північному мосту з його автомобілем Subaru. Після чого поїхав з місця події. Заявник також помітив у водія Ford ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"До пошуків автомобіля Ford долучилися всі вільні екіпажі та патрульні, які слідкують за безпекою міста за допомогою камер відеонагляду. Невдовзі один з автопатрулів помітив його на вулиці Бальзака. Патрульні зупинили транспортний засіб, а при спілкуванні з керманичем помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду за допомогою Драгеру — 2,26 проміле (при нормі – 0,2 проміле – ред.)", - йдеться у повідомленні.

 

Вчинив ДТП із ознаками сп'яніння — патрульні склали на водія адмінматеріали Учора вночі відразу декілька громадян звернулися до поліції з повідомленням, що водій автомобіля Ford рухається з чисельними порушеннями та виконує небезпечні маневри, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння. За деякий час, до поліції зателефонував громадянин, який стверджував, що цей же транспортний засіб здійснив ДТП на Північному мості з його автомобілем Subaru. Після чого поїхав з місця події. Заявник також помітив у водія Ford ознаки алкогольного сп'яніння. До пошуків автомобіля Ford долучилися всі вільні екіпажі та патрульні, які слідкують за безпекою міста за допомогою камер відеонагляду. Невдовзі один з автопатрулів помітив його на вулиці Бальзака. Патрульні зупинили транспортний засіб, а при спілкуванні з керманичем помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду за допомогою Драгеру — 2,26 проміле. Поліцейські склали на чоловіка протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП Відео: https://youtu.be/lhGurYmI-SY #Kyivpatrol _ Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol .

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 14 липня 2020 р.

Поліцейські склали на чоловіка протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадаємо, 12 липня на Старообухівській трасі під Києвом сталася жахлива аварія, у якій загинули батько, мати та двоє молодших дітей - дівчинка та хлопчик. Вижив лише їхній старший брат, за життя якого наразі борються лікарі.  У крові водія "Мерседеса" Антона Желепи, який влаштував смертельне ДТП в Київській області, вміст алкоголю після аварії перевищував норму у сім разів.

14 липня Шевченківський райсуд Києва постановив взяти Антона Желепу під варту на два місяці

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація