Вміст алкоголю у 25 разів перевищував норму: під Києвом зупинили ледь живого водія вантажівки

Вміст алкоголю у 25 разів перевищував норму: під Києвом зупинили ледь живого водія вантажівки

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Чоловік майже не розмовляв і не міг вийти з авто.

Учора, 29 липня, на початку 21-ї години до чайківських патрульних звернувся чоловік, який повідомив, що з паркувального майданчику намагається виїхати водій авто на іноземній реєстрації марки Volvo, який перебуває, ймовірно, в стані сп’яніння.

Екіпаж патрульних вже через декілька хвилин на 51 км автодороги Київ–Чоп помітив транспортний засіб, на який вказав громадянин.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

"Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави. Після зупинки чоловік майже не розмовляв та мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто. У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних – понад 5,0 проміле алкоголю в крові. Це майже смертельна доза", - йдеться у повідомленні поліції.

Охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали відносно порушника.

Водія відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль передали іншому водієві, який має відповідну категорію на право керування.

Нагадаємо, 12 липня на Старообухівській трасі під Києвом сталася жахлива аварія, у якій загинули батько, мати та двоє молодших дітей - дівчинка та хлопчик. Вижив лише їхній старший брат, за життя якого наразі борються лікарі. У крові водія "Мерседеса" Антона Желепи, який влаштував смертельне ДТП, вміст алкоголю після аварії перевищував норму у сім разів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація