Вистрибнули з вікна, викидаючи на ходу гроші та прикраси: у Києві затримали іноземців, які обікрали квартиру на Оболоні

Зловмисниками виявились 31-річний та 34-річний громадяни іншої держави, нині перевіряється законність їх перебування в Україні.

У Києві затримали двох іноземців, які обікрали квартиру на Оболоні.

Зловмисники поцупили з помешкання золоті прикраси, гроші та мобільний телефон. Чоловікам повідомлено про підозру та на час слідства вони перебуватимуть під вартою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"На пульт централізованого спостереження управління поліції охорони у Києві надійшов сигнал "Тривога" з квартири на Оболонській площі. На місце події виїхали наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні поліції.

Прибувши на вказану адресу, правоохоронці побачили, що з вікна на другому поверсі вистрибують двоє чоловіків. Зловмисники кинулись навтьоки, водночас намагаючись позбутися речей, але співробітники поліції їх наздогнали.

У ході відпрацювання місця події поліцейські встановили, що чоловіки викрали з помешкання золоті прикраси, гроші та мобільний телефон. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисниками виявились 31-річний та 34-річний громадяни іншої держави. Наразі перевіряється законність їхнього  перебування в Україні.

Слідчий Оболонського управління поліції повідомив фігурантам про підозру у скоєнні злочину за  ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

На час слідства суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєний злочин зловмисники можуть потрапити до в’язниці на шість років.

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіка, який перерізав пляшкою горло товаришу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація