Виніс коштовностей на 340 тисяч гривень: у центрі Києва іноземець обкрадав ювелірні крамниці

Виніс коштовностей на 340 тисяч гривень: у центрі Києва іноземець обкрадав ювелірні крамниці

Виніс коштовностей на 340 тисяч гривень: у центрі Києва іноземець обкрадав ювелірні крамниці

Фото: Поліція Києва / Facebook

Підозрюваний - раніше судимий іноземний громадянин, 1990 року народження.

У центрі Києва іноземець викрав з ювелірних крамниць коштовності на 340 тисяч гривень.

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась керівник ювелірної крамниці на бульварі Тараса Шевченка із заявою про крадіжку золотого браслету. За годину із аналогічною заявою звернулась керівник ще однієї крамниці. Поліцейські прийняли відповідні заяви та розпочали пошуки підозрюваного.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Олександр Скопенко, оперативники провели комплекс розшукових заходів та встановили особу крадія.

"Завдяки злагодженим діям співробітників Шевченківського управління поліції та оперативників столичного главку правопорушника затримано. Це – раніше судимий іноземний громадянин, 1990 року народження. Вартість викраденого становить 340 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні поліції. 

За цим фактом розслідуються кримінальні провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, правоохоронці викрили унікальну за рівнем підготовки, майстерністю конспірації та характером скоєння злочинів організовану злочинну групу, яка діяла з 2017 року. На рахунку розбійників кривавий напад на юриста в столиці, розбій у маєтку судді апеляційного суду та напад мера одного із міст.

Повʼязані теми:

Наступна публікація