"Він - не мій друг". Кличко розповів про стосунки зі Столаром

"Він - не мій друг". Кличко розповів про стосунки зі Столаром

Фото: УНІАН

Те, що Столара та інших столичних забудовників пов'язують з мером – не відповідає дійсності, наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва Віталій Кличко заявив,що не має стосунків із забудовником і нардепом від "Опозиційної платформи – За життя" Вадимом Столаром.

Про це очільник столиці сказав в інтерв’ю LB.

За словами Кличка, він не називає Столара другом. "Я знайомий з тисячами людей. Друзів у мене ... пальців однієї руки вистачить. Тому я не назву Столара другом. Він - не мій друг", - сказав мер Києва.

Те, що Столара та інших столичних забудовників пов'язують з мером – не відповідає дійсності, наголосив Віталій Кличко. "Я знайомий з усіма забудовниками в Києві, з усіма бізнесменами в місті. Але називати їх усіх моїми друзями - перебільшення. І говорити, що я відстоюю їхні інтереси - маніпуляція, не більше", - сказав він.

На запитання, чому Кличко і Столар поверталися одним літаком з Неаполя у 2017 році, очільник столиці сказав, що це була випадковість. "У мене був квиток, куплений заздалегідь, але з пересадкою в Мюнхені і необхідністю півдня сидіти в аеропорту. А тут була можливість полетіти безпосередньо. Зрозуміло, я одразу доручив помічникам офіційно сплатити мій переліт. Так, визнаю: з політичної точки зору погодитися на той рейс було помилкою", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження через спробу службової особи КМДА за попередньою змовою з народним депутатом України та службовими особами приватного сектору господарювання вчинити дії, спрямовані на заволодіння майном територіальної громади міста Києва. Мера Києва запросили на допит, але тоді він не з’явився і заявив, що буде судитись з телеканалом 1+1 за честь і гідність.

На якій підставі хочуть звільнити Віталія Кличка та чи залишиться він мером

На якій підставі хочуть звільнити Віталія Кличка та чи залишиться він мером

Повʼязані теми:

Наступна публікація