Виліз до патрульних через розбите вікно дверцят: у Києві п'яний чоловік викрав КамАЗ

Патрульним чоловік пояснив, що просто багато випив.

У Києві п'яний чоловік викрав КАМаз, а коли його зупинили патрульні, він виліз до них через розбите вікно дверцят.

"Достатня кількість спиртного і я поїхав", — так пояснив свій вчинок патрульним ймовірний автовикрадач.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"Учора, під час патрулювання у Шевченківському районі інспектори зупинили вантажівку КамАЗ за порушення ПДР. Яким було здивування поліцейських, коли кермувальник почав вилазити до них через розбите вікно дверцят. З перших хвилин спілкування інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння у чоловіка. Від освідування він відмовився. Крім того, поліцейські з'ясували, що жодних документів у громадянина немає, а автомобіль він, ймовірно, викрав", - йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

Патрульним чоловік пояснив, що просто випив велику кількість алкоголю, побачив КамАЗ, розбив вікно та заліз до вантажівки. Після чого знайшов у салоні викрутку, якою завів автомобіль та поїхав.

Патрульні склали на затриманого протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчих Шевченківського управління поліції та власника транспортного засобу, який на той момент ще не знав про зникнення його авто.

Нагадаємо, у Макарові зупинили 18-річного хлопця, який керував мопедом у стані сп'яніння, без документів та, ймовірно, з наркотиками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація