"Викрадення" немовляти у Києві: справа отримала несподіваний поворот

"Викрадення" немовляти у Києві: справа отримала несподіваний поворот

"Викрадення" немовляти у Києві: справа отримала несподіваний поворот

Батько дитини переконаний, що сину з ним буде краще, і пояснив чому.

Справа про "викрадення" 10-місячного немовляти, яке 28 червня нібито вихопили у матері двоє озброєних чоловіків (один з яких виявився рідним батьком дитини), отримала новий поворот. Батько дитини Павло виклав ТСН.ua свою версію подій, він переконаний, що сину з ним буде краще. 

До сина пустили 

Своєю чергою мама дитини Ангеліна Шаранда розказала нам, що зв'язалася зі службою у справах дітей і вже ходила з її співробітницями додому до чоловіка погодувати 10-місячного сина грудьми і поспілкуватися з дитиною.

"Коли ми зі співробітницями служби у справах дітей приходили додому до чоловіка, його не було, була лише свекруха з моїм синочком. Я його погодувала, побавилась, побачила, як він там без мене. Упевнилась, що з дитиною усе гаразд, що за ним добре доглядають. Але віддавати мені дитину навідріз відмовляються. А я дуже сумую за сином", - сказала мама хлопчика. 

Батько: "Дитині буде краще зі мною"

Сайт ТСН.ua зв'язався і з батьком дитини Павлом. Він розповів, що, й справді, забрав дитину, але зброї при ньому не було і силу він не застосовував, а нібито біг до машини для того, щоб не налякати дитину сваркою та розбірками з дружиною.

У Києві двоє чоловіків вкрали у матері дитину

У Києві двоє чоловіків вкрали у матері дитину

За словами батька, сина він забрав тому, що вважає, що у дитини має бути постійне житло, до якого він звик і перебував там з самого народження, і тому, що, за його словами, мати дитини "веде неправильний спосіб життя: палить та вживає алкоголь". Павло додав, що, на його думку, за таких обставин "сину з матір'ю залишатися просто небезпечно".

"Мій син, якому 22 серпня виповниться рік, з народження проживав з нами, з моєю родиною, він тут прописаний і тут має жити, а не вештитися по зйомним квартирам із матір'ю, яка не може забезпечити йому нормальний повноцінний догляд, оскільки вживає спиртне, палить і вживає заспокійливі препарати. А тут я і моя мати, яка нас п'ятьох виховала, у мене ще є сестра і три брата, зможемо йому дати все, чого син потребує", - розказав Павло.

Батько зазначив, що він і справді веган (про що розповідала мати хлопчика, - ред.), але їсть рибу, яйця і молочні продукти, і теж саме дає сину. "Я лише проти м'яса, а так – дитина отримує усі необхідні продукти і вітаміни", - сказав батько.

Він підтвердив, що його дружина приходила до сина зі співробітницями служби у справах дітей. Служба, за його словами, зафіксувала хороші умови для проживання і розвитку дитини.

"Я Ангеліні (матері дитини, - ред.) нічого поганого не бажаю, ми її всі любили, ми прийняли її такою, якою вона є, а вона так з нами повелася... Я знав, що у неї до мене був чоловік, що у неї є старший син Роберт, якому зараз шість років і який наразі теж проживає зі своїм батьком. Я все це знав… Нехай все у неї в житті складається якнайкраще, я не чинитиму перешкод у спілкуванні із сином, але хочу, аби син залишався зі мною, я переконаний, що для нього так буде краще. Але всі судові справи ми відкладемо, поки дитині не виповниться рік", - підсумував Павло.

Кримінальне провадження не відкривали 

Як розказав ТСН.ua пресофіцер Дарницького управління поліції Києва Євген Ласкін, заява від Ангеліни Шаранди про нібито викрадення дитини до поліції надійшла, вона зареєстрована у журналі обліку.

"Але кримінальне провадження ми не відкривали, оскільки сина забрав рідний батько", - пояснив пресофіцер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація