Відомій українській блогерці повідомили про підозру через погрози поліцейській

Жінка навіть погрожувала "магічними здібностями".

Поліція Київської області повідомила про підозру відомій блогерці за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Жінка два місяці переслідувала слідчу та намагалася її залякати потойбічними силами. 

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Упродовж двох місяців жінка переслідувала слідчу Києво-Святошинського відділу поліції та, користуючись своєю публічністю, у соціальних мережах намагалась залякати працівника поліції, аби та прийняла "позитивне" рішення у кримінальному провадженні щодо її чоловіка. Так, під час досудового розслідування, слідча зібрала достатньо доказів і за процесуальним керівництвом прокуратури повідомила про підозру 32-річному мешканцеві Києво-Святошинського району за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Однак дружина підозрюваного вирішила втрутитися, навіть погрожувала "магічними здібностями". А коли це не допомогло, почала психологічно тиснути й надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові та голосові повідомлення із погрозами життю і здоров’ю працівника поліції, нецензурної лексики, ображаючи честь і гідність поліцейської та членів її сім`ї.

Наразі 31-річній жінці повідомлено про підозру. Їй загрожує покарання — штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до одного року, або ж арешт до трьох місяців.

Водночас ім'я блогерки наразі не розголошується.

Нагадаємо, російський блогер Стас Решетніков, відомий як Reeflay, опинився в центрі чергового гучного скандалу. Підписники каналу ReeFlay очікували прямий ефір про азартні ігри, а побачили жорстоку ситуацію у Підмосков'ї. Блогер вів стрим попри те, що в будинку лежало мертве тіло його дівчини Валентини, яку він перед цим вигнав з дому без одягу на холод. 

"Я і мої кози": як селянка з Тернопільської області стала відомим відеоблогером

"Я і мої кози": як селянка з Тернопільської області стала відомим відеоблогером

Повʼязані теми:

Наступна публікація