Відмовила у близькості: у Київській області 15-річного хлопця судитимуть за вбивство 12-річної подруги

Відмовила у близькості: у Київській області 15-річного хлопця судитимуть за вбивство 12-річної подруги

Фото: УМВС у Чернігівській області

Підліток напідпитку почав домагатися своєї подруги, з якою відпочивав на водосховищі. Отримавши відмову, задушив її ременем.

У Київській області 15-річного хлопця судитимуть за вбивство 12-річної подруги. Хлопець задушив дівчинку, коли отримав відмову у близькості.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури.

"Ювенальними прокурорами Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 15-річного мешканця Яготину за фактами умисного вбивства, закінченого замаху на зґвалтування особи, яка не досягла 14 років та таємного викрадення чужого майна (п.п.2,10 ч.2 ст.115, ч.2 ст.15 ч.4 ст.152, ч.1 ст.185 КК України)", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідством встановлено, що у серпні минулого року фігурант провадження напідпитку почав домагатися своєї 12-річної подруги, з якою відпочивав на водосховищі. Отримавши відмову, він задушив дівчинку її ж ременем. Після цього підліток викрав її мобільний телефон та утік.

Фото: Поліція Київської області

Наразі досудове слідство у вказаному провадженні завершено.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, у Київській області 10 серпня 2020 року затримали 15-річного хлопця, який убив свою 12-річну подругу. Підліток зізнався у вбивстві та розказав, де залишив бездиханне тіло. Мертву дівчинку з синцями на шиї знайшли біля водойми. 

Підозрюваному у вбивстві 12-річної дівчинки в Яготині загрожує довічне ув`язнення

Підозрюваному у вбивстві 12-річної дівчинки в Яготині загрожує довічне ув`язнення

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація