"Відчула удар по голові і почала кликати на допомогу": ТСН відшукала жертв нападів серійного кривдника під Києвом

"Відчула удар по голові і почала кликати на допомогу": ТСН відшукала жертв нападів серійного кривдника під Києвом

У поліції кажуть, що за 12 років жертвами катувань чоловіка стали десятки потерпілих.

У Київській області 45-річний киянин до крові побив жінку у власному будинку, нібито через те, що вона відмовила йому в подальших взаєминах. Як виявилося, це не єдина потерпіла від погроз і знущань чоловіка. ТСН вдалося відшукати й інших жінок, які вже роками вимагають покарання для кривдника. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Постраждала 33-річна Ольга розповідає, що познайомилася з чоловіком навесні. Той писав їй компліменти через Інтернет. Пізніше дівчина приїжджала до нового знайомого з Донецької області до столиці з 4-річним сином, якого той турботою не балував, розповідає вона. "Жартуючи почав казати (чоловік. — Ред.), що у нього є бетонна яма, і він туди віднесе (мого сина. — Ред.), якщо буде погано", — каже жінка. 

Після цього Ольга почала уникати зустрічей з чоловіком і стала отримувати від нього погрози. "(Казав. — Ред.) якщо я припиню з ним спілкуватися, то він винайме наркоманів, і ці наркомани за кордоном обіллють сина кислотою і зламають ноги", — переказує вона. 

Залишивши сина у бабусі, Ольга з`явилася на порозі будинку чоловіка і заявила, що більше відносин не хоче. Того дня той її ледь не до смертів відлупцював. У жінки відкрита травма голови, переломи ребер і десятки гематом по всьому тілу, а також зламаний ніс, руки і вибиті зуби. 

Жінка пригадує той день так: "Відчула удар по голові, закрила обличчя руками і почала кричати "Допоможіть". І все, більше нічого не пам`ятаю". Сусід Олександр розповідає, що першим прибіг на крики, побачив Ольгу і калюжу крові. Тоді разом з іншими сусідами викликали поліцію.

Вже сьогодні, 29 вересня, поліція відзвітувала, що так званого лікаря, 45-річного Олексія затримали.  Як з`ясувалося чоловік, раніше судимий, роками знущався над десятками жінок.

Дівчата, які зустрічалися з ним, вистрибнули з вікна – у 2012 і 2016 роках

Батько однієї з загиблих дівчат, Олександр Бородиня, переконаний, що це було вбивство.

"Приїхала (дочка. — Ред.) і за день викинулася з вікна, після зустрічі з цим мерзотником", — розповідає чоловік. 

Потерпіли від рук колишнього хлопця і ще дві жінки. Асю Забродську ще у 2012 нібито цей же Олексій вивіз у поле. Там відлупцював і теж погрожував за невзаємність. Дівчина розповідає, що Олексій її переслідував. А в Анни Золотай, окрім погроз і синців, чоловік викрав дитину. За її словами, той забрав дитину з дитсадка і підпалив квартиру. 

"Він випрацював схему, яка діє і активно її використовує... Для нашої жінки потрібно небагато — комфорт і захист, який він дарував щодня", — аналізує ситуацію психологиня Юлія Ніколишена. 

У поліції кажуть, за 12 років, підозрюваний має десятки таких потерпілих і закликають усіх, хто знайомий з ним, одразу повідомити правоохоронців. 

Нині триває досудове розслідування. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до 8 років ув`язнення. Тим часом Ольгу цими днями чекає одразу кілька операцій на обличчі. Дівчина зізнається, що просто рада, що залишилася живою і сподівається, що зловмисника запроторять за ґрати. "Інакше буду жити і боятися", — каже вона.

Погрожував, знущався та побив до крові: ТСН поспілкувалася із жертвою 45-річного киянина

Погрожував, знущався та побив до крові: ТСН поспілкувалася із жертвою 45-річного киянина

Повʼязані теми:

Наступна публікація