Від коронавірусу помер голова Подільського району Києва

Від коронавірусу помер голова Подільського району Києва

Лікарі три тижні боролися за життя посадовця.

Увечері п’ятниці, 16 квітня, від ускладнень внаслідок інфікування COVID-19, помер голова Подільського району Києва Віктор Смирнов.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Понад три тижні лікарі боролися за його життя. Але, через ускладнення від хвороби, медицина, на жаль, не перемогла... 7 років Віктор Володимирович працював у Подільській райдержадміністрації, останніх три роки очолював її. Він був дуже відповідальною людиною і вболівав за справу, яку любив, за свій район та своє місто. Навіть з лікарні намагався працювати дистанційно. Ті, хто знав Віктора Смирнова, пам’ятатимуть його як чоловіка високого зросту, з великим добрим серцем і по-дитячому щирою усмішкою. Він таким і був... Світла пам’ять Віктору Володимировичу. Щирі співчуття його родині і близьким", - зазначив Кличко.

Віктору Смирнову було 55 років. Він родом із Дніпра. Мав кілька вищих освіт - лікар, менеджер бізнесу, магістр державного управління. Трудову діяльність розпочав в управлінні протокольних та масових заходів Дніпропетровської облдержадміністрації. Потім працював у Києві в Кабінеті міністрів - заступником керівника протоколу прем’єр-міністра, помічником міністра оборони, помічником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Від 2015 року працював у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, спочатку заступником, а від липня 2018 - головою.

Наступна публікація