Вибух у Києві: рятувальники укріплюють стіну будинку, щоб уникнути нових обвалів

Вибух у Києві: рятувальники укріплюють стіну будинку, щоб уникнути нових обвалів

Фото: Управління ДСНС Києва

Нових постраждалих під завалами не знайшли.

На місці вибуху багатоповерхівки на Позняках у Києві всю ніч працювали рятувальники. Вони укріплюють стіни, щоб не сталося повторних обвалів. Про це з місця події розповів кореспондент ТСН Сергій Моргун.

"На цю хвилину інформація не оновилася. Тобто: троє загиблих, щонайменше двоє або троє перебувають під завалами. Роботи із пошуку і розбирання завалів не припинялися практично усю ніч", - розповів він.

За його словами, рятувальники зупинили роботу тільки тоді, коли була загроза обвалу стіни.

"Ми не виключаємо можливе обрушення конструкцій. Хоча рятувальники протягом вчорашнього дня майже у кожній квартирі від підвального приміщення ставили спеціальні розпорки для того, щоб стабілізувати конструкції будівлі. Все рівно ризик для життя рятувальників існує", - повідомила речниця ДСНС.

Нагадаємо, потужний вибух у 10-поверховому будинку на Позняках у Києві стався зранку 21 червня. Мешканців двох будинків відселили через можливість обвалу аварійних конструкцій.

Як повідомив мер міста Віталій Кличко, 45 людей тимчасово мешкатимуть в одному зі столичних інтернатів. Також "Укрзалізниця" надала номери в готелях для постраждалих. "Частина людей вирішили пожити у родичів та знайомих", - додав Кличко. 

У будинку на Позняках досі є загроза обвалу інших поверхів

У будинку на Позняках досі є загроза обвалу інших поверхів

Повʼязані теми:

Наступна публікація