Вибух на Грушевського: глава поліції Князєв повідомив нові подробиці злочину

Вибух на Грушевського: глава поліції Князєв повідомив нові подробиці злочину

Фото: Hromadske.tv

Вибухівка прилетіла з Маріїнського парку.

Постраждалими від вибуху на Грушевського в День Незалежності стали члени однієї сім'ї. Про це заявив керівник Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє УНІАН.

За його словами, близько 14:00 години невідомі зловмисники кинули вибуховий пристрій з території Маріїнського парку в родину, котра гуляла вулицями міста. "На щастя, цей вибуховий пристрій не впав на тротуар, а вибухнув неподалік, не долетівши кілька метрів, але троє громадян зараз госпіталізовані. Йшла сім'я, яка просто гуляла", - пояснив Князєв. Постраждалим надали першу допомогу перехожі – капітан Нацгвардії та лейтенант ЗСУ, котрі проходили неподалік. Уже потім поранених людей передали медикам швидкої допомоги.

Керівник поліції повідомив, що за фактом цих подій відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на вбивство, скоєних небезпечним для багатьох осіб способом.

Раніше повідомлялося, що вдень на вулиці Грушевського в Києві стався вибух, в результаті якого три людини отримали тілесні ушкодження. Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська заявляла, що основною версією цього злочину є хуліганство. Натомість секретар РНБО Олександр Турчинов не виключив, що вибух міг бути спланованим терактом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація